Bumpers

Bumpers

Bumpers: het koetswerk van de auto
Bumpers behoren tot de carrosserie-onderdelen, oftewel het koetswerk van de auto. Een bumper is dan ook een uiterst belangrijk onderdeel om de veiligheid van u en uw auto te kunnen waarborgen. Hoewel veiligheid uiteraard het belangrijkste uitgangspunt is, dient de bumper daarnaast ook te passen bij uw auto. Bij Lubbers Auto Onderdelen bieden we daarom een ruim assortiment aan hoogwaardige bumpers. Van elk merk en elke type auto.  

Kwalitatieve op maat oplossingen

Dankzij onze meer dan vijftig jaar aan ervaring zijn we in staat om kwalitatieve op maat oplossingen te bieden. U wilt immers op een bumper kunnen rekenen die zowel de gewenste veiligheid biedt als bij het voertuig past. Pas dan voelt u zich helemaal op uw gemak. Bij Lubbers Auto Onderdelen begrijpen we dat uitgangspunt als geen ander en daarom zorgen we graag voor actuele en adequate producten. Al onze bumpers zijn dan ook met vergaande zorg geselecteerd. 

Kiezen uit een breed assortiment

Bij het samenstellen van ons assortiment hebben we aan alle gemakken en behoeften proberen te denken. Ons aanbod bestaat dan ook uit voorbumpers, achterbumpers en handige aanvullende onderdelen. Bestelt u uw bumper voor 16:00? Dan zorgen we er ook nog eens voor dat de bumper de volgende dag al wordt bezorgd. Wel zo makkelijk! 

Benieuwd naar ons aanbod?
Benieuwd geworden naar het gehele assortiment bumpers? Bekijk dan snel het productaanbod en pak onze catalogus erbij. Bij vragen horen we het ook graag van u