Origineel en alternatief plaatwerk

Origineel en alternatief plaatwerk

Een beroep doen op een halve eeuw aan ervaring? Dan heten we u van harte welkom bij Lubbers Auto Onderdelen. Wij zijn namelijk al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in het leveren van origineel en alternatief plaatwerk. Dit doen we voor zowel de schadeherstelbranche als garagebedrijven en altijd met de duurzaamheid voorop. Daarom proberen we zoveel mogelijk met u mee te denken, waardoor u altijd op de beste oplossing kunt rekenen. We hebben immers het beste voor met u; met u én uw auto! 

Specialist in eersteklas onderdelen

Lubbers Auto Onderdelen helpt u graag met een complete oplossing voor uw auto of bedrijfswagen. Dit doen we door te zorgen voor eersteklas carrosserie-onderdelen, kwalitatief uitstekend plaatwerk en andere handige automaterialen. U kunt dan ook bij ons terecht voor een nieuwe motorkap, bumper, deur, motorbeschermplaat, spiegel en overig autoplaatwerk. Alle nieuwe carrosserie-onderdelen kunt u bovendien handig bestellen dankzij onze uitgebreide online catalogus. Met behulp van een makkelijke zoekfunctie kunt u verder op eenvoudige wijze uw kenteken invullen, waarna de beschikbare onderdelen worden getoond die specifiek bij uw auto passen. Makkelijk dan dit kunnen we het echt niet maken.

Waarom kiest u voor Lubbers Auto Onderdelen?

Kiezen uit vrijwel alle automerken.
Origineel én alternatief plaatwerk.
Uitgebreide online catalogus.
Voor 16:00 besteld is de volgende werkdag al in huis.  
Meer dan 50 jaar ervaring. 
Eigen bezorgdienst.
Eenvoudig online zoeksysteem. 

Meer informatie?
Kijk dan snel verder in onze online catalogus. Ook kunt u altijd contact opnemen met onze product experts. Wij helpen u graag aan een betaalbare en duurzame oplossing.