Radiateuren / Koelers

Radiateuren / Koelers (ook Airco) en Condensors 

 

Álles op het gebied van radiateuren
Elke auto met een vloeistof gekoelde motor heeft een radiateur nodig. Deze zorgen ervoor dat de gebruikte vloeistof weer geleidelijk afkoelt, waardoor het een onmisbare schakel is in vrijwel elke auto. U wilt daarom kunnen kiezen uit betrouwbare producten. U wilt ook kunnen rekenen op vergaande ervaring en een prettige dienstverlening. En u wilt uiteraard kunnen vertrouwen op een veilige oplossing. Om al deze redenen kiest u daarom voortaan voor de service van Lubbers Auto Onderdelen. Wij zijn graag uw partner in radiateuren. 

Snel en deskundig advies

Als ervaren specialisten zorgen we voor snel en deskundig advies over alles op het gebied van radiateuren. Wat we precies met ervaren bedoelen? Meer dan vijftig jaar aan ervaring. We kennen de markt dan ook als geen ander en kiezen al onze radiateuren daarom met vergaande zorg en aandacht uit. Hierdoor kunt u rekenen op de allerbeste producten én het allerbeste advies. Bij ons kiest u namelijk voor een totaaloplossing. 

Doe een beroep op 50 jaar ervaring

Naast ons advies op het gebied van radiateuren zorgen we graag voor aanvullende producten en diensten. Dat betekent volop keuze uit onder meer bumpers, plaatwerkdelen, verlichting, koelers, brandstoftanks, oliecarters en nog véél meer. Kies daarom voor betrouwbaarheid en kies voor 50 jaar aan ervaring. 

Snel verder kijken?
Vul dan snel uw kenteken in of neem een kijkje in onze online catalogus. Ook kunt u altijd contact opnemen als u vragen heeft. Wij helpen u graag verder aan een duurzame radiator.