Overzet plaatwerk

Overzet plaatwerk

Het komt regelmatig voor dat plaatwerk beschadiging oploopt. Een kinderwagen die tegen de auto rolt, een fiets die omvalt; een ongeluk zit letterlijk in een klein hoekje. Ook is het niet ondenkbaar dat de carrosserie grotere schade oploopt. Gelukkig bestaat er een oplossing. Dankzij Lubbers Auto Onderdelen heeft u deze voortaan binnen handbereik. Wij helpen u dan ook graag verder met een duurzame oplossing voor al uw overzet plaatwerk.

Duurzaamheid staat voorop

Niets in Nederland is zo onzeker als het weer. Veel plaatwerk heeft daarom regelmatig te lijden als gevolg van weersomstandigheden zoals hagel. Daarnaast tast bijvoorbeeld ook het strooizout in de winter en de steenslag het plaatwerk aan, met verroesting als gevolg. Lubbers Auto Onderdelen helpt u in deze gevallen aan oplossingen die stuk voor stuk worden gekenmerkt om de duurzaamheid. Alle onze carrosserie-onderdelen en overzet plaatwerk voldoen dan ook aan de meest actuele eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Niet alleen voor particuliere gebruikers en hobbyisten, maar ook voor volwaardige auto garages en autoschadeherstelbedrijven. Wij zijn er voor iedereen.

Alle onderdelen voor de carrosserie

Wilt u kunnen rekenen op een no-nonsense oplossing? Op basis van uw kenteken vindt u snel de juiste onderdelen voor uw type auto. Eenmaal besteld voor 4 uur ‘s middags zorgen we er ook nog eens voor dat u de volgende dag over uw bestelling kunt beschikken. Lubbers Auto Onderdelen is niet voor niets dé leverancier voor de schadeherstel en autobedrijven.

Meer weten?
Vragen over ons aanbod overzet plaatwerk? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts beantwoorden graag al uw vragen.